Program facturare

Acord de licenta BillPRO

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII NU INSTALATI PROGRAMUL BillPRO.

INSTALAND SAU UTILIZAND IN ORICE FEL PROGRAMUL BillPRO, DEMONSTRATI INTELEGEREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A CONDITIILOR ACESTUI ACORD.

 

Va multumim ca utilizati programul nostru!

Acest acord de licenta este o intelegere legala intre dvs. utilizatorul final al produsului software BillPRO si SC AASOFT BIT ENTERPRISE SRL. Obiectul acestui acord il constituie produsul software BillPRO, in orice versiune a lui, precum si orice actualizare adusa produsului.

Dvs. (Utilizatorul) reprezentati garantia ca aveti autoritatea sa acceptati aceste clauze si sa angajati compania sau organizatia Dvs. Deasemeni, trebuie sa va asigurati ca toti utilizatorii finali respecta aceste clauze.

Existenta BillPRO pe unul din echipamentele Dvs. de calcul presupune intelegerea si acceptarea tuturor prevederilor acestui Acord de licenta .

 

 

  • DEFINITII DE TERMENI

 

BillPRO si toate versiunile sale sunt produse software proprietate a S.C. AASOFT BIT ENTERPRISE SRL , cu sediul in Localitatea Valu lui Traian, Jud. Constanta, avand codul fiscal 27390479 si fiind inregistrata la Oficiul Judetean al Registrului Comertului Constanta sub numarul J13/1644/2010.

Produsul software BillPRO si toate versiunile acestuia vor fi denumite in continuare BillPRO, iar SC AASOFT BIT ENTERPRISE SRL va fi denumita Furnizor. „Dumneavoastra” (Dvs) sau „Utilizatorul” se refera la persoana fizica sau juridica in numele careia instalati sau utilizati sub orice forma BillPRO.

 

  1.     COPYRIGHT

BillPRO  este protejat de  legislatia Romaniei referitoare la dreptul de autor, precum si de prevederile comerciale internationale, fiind  proprietatea Furnizorului.

BillPRO este licentiat, nu vandut.

 

 

  1.    ACORDAREA LICENTEI

Puteti instala si utiliza gratuit programul in scopul evaluarii si/sau exploatarii acestuia in limita eliberarii a 5 (cinci) documente / luna. Daca ,in decursul unei luni, dupa eliberarea celor cinci documente doriti utilizarea in continuare a produsului software BillPRO, va fi necesara  cumpararea  de la Furnizor a unei licente „Professional”.

Programul BillPRO este compatibil doar pe sisteme de operare Windows (Microsoft).

Programul nu poate fi transferat, vandut, cedat, sublicentiat sau, indiferent prin ce mijloace, pus la dispozitia unei alte parti, fara acordul scris al Furnizorului.  Nu aveti dreptul  sa  decompilati, sa dezasamblati, sa inlaturati protectiile, sa incercati sa-i reconstituiti codul sursa, sa creati lucrari derivate al programului.

Modul in care utilizati BillPRO trebuie sa fie conform cu prevederile acestui Acord.

Licenta (codul de activare) versiunii achizitionate a programului BillPRO, este valabila pe termen nelimitat sau pana la aparitia unei versiuni a sistemului de operare Windows (maxim Windows 7) ce nu mai permite utilizarea BillPRO.

Furnizorul nu poate fi obligat sa dezvolte actualizari ale programului BillPRO.

In cazul in care exista alte versiuni, trecerea la orice alta versiune a programului BillPRO se va efectua contra cost.

Acest acord de licenta obliga utilizatorul sa instaleze actualizarile, adaptarile, dezvoltarile specifice ale programului BillPRO produse de Furnizor.

Acest acord de licenta interzice utilizatorului sa instaleze orice fel de actualizari, adaptari, sau orice alt fel de programe software care sa aduca modificari asupra BillPRO care nu sunt produse de Furnizor sau fara a avea acordul scris al Furnizorului.

Utilizatorul nu are dreptul sa pretinda Furnizorului dezvoltarea de actualizari, adaptari, dezvoltari specifice ale programului BillPRO.

  1.   SUPORT

Programul BillPRO este furnizat „CA ATARE”, in consecinta furnizorul nu are ca obligatie suportul sau asistenta tehnica a lui.

Furnizorul decide daca ofera suport sau asistenta tehnica in orice fel de probleme implica programul BillPRO si pentru orice versiune a lui.

Asistenta tehnica, in cazul in care este acordata, include si se limiteaza la nefunctionalitati ale programului BillPRO instalat pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 7 din cadrul acestui acord.

Furnizorul nu isi ia obligatia de a stoca kit-urile si pastra active link-urile de descarcare ale kit-urilor de instalare BillPRO in orice versiune a sa si nici nu va pastra codurile de activare ale clientilor/utilizatorilor.

Obligatia de stocare a kit-urilor de instalare si ale codurilor de activare achizitionate revine clientilor/utilizatorilor.

  1. GARANTIE LIMITATA

Furnizorul nu asigura,nu garanteaza si nu isi asuma responsabilitatea pentru efectele folosirii programului.

Furnizorul nu garanteaza ca  BillPRO va functiona in prezent si in viitor pe computerul si sistemul de operare al utilizatorului, pentru acest lucru programul BillPRO trebuie testat inainte de achizitia licentei.

Totodata, Furnizorul nu garanteaza ca  BillPRO va indeplini cerintele dumneavoastra (ale Utilizatorului).

SOFTWARE-UL BillPRO ESTE OFERIT „CA ATARE”, IAR INSTALAREA, UTILIZAREA SI GESTIONAREA ACESTUIA SE FACE PE PROPRIA RĂSPUNDERE.

Furnizorul NU GARANTEAZĂ CĂ FUNCŢIONAREA SOFTWARE-ULUI NU VA AVEA ÎNTRERUPERI ŞI DEFECTE SAU CĂ VA CORESPUNDE NEVOILOR DUMNEAVOASTRĂ.

 

  6 . RAMBURSAREA PAGUBELOR.

Oricine utilizeaza, testeaza sau evalueaza BillPRO suporta toate riscurile in ceea ce priveste calitatea si performanta BillPRO. In nici o circumstanta Furnizorul nu poate fi considerat raspunzatoar de orice pagube de orice  fel, incluzand, fara limitare, pagube directe si indirecte rezultand din utilizarea sau functionarea BillPRO, chiar daca Furnizorul a fost informat despre existenta sau posibilitatea unor astfel de pagube. Limitarile stabilite mai sus se vor aplica indiferent daca acceptati sau nu in momentul cand utilizati, evaluati sau testati BillPRO

 

Conform punctului 4 din acest acord de licenta, aveti posibilitatea de a utiliza gratuit in scopul evaluarii programul BillPRO pentru o perioada nelimitata de timp, insa in limita a 5 (cinci) documente emise /luna. Daca in aceasta perioada intampinati nefunctionalitati ale programului pe un sistem care respecta cerintele de sistem descrise la punctul 7 si totusi alegeti sa cumparati o licenta de activare, faceti acest lucru pe propria Dvs raspundere .

Asadar , nu veti putea avea nicio pretentie de rambursare sau plata a unei sume de bani de la Furnizor in nicio circumstanta.

 

  1.     CERINTE DE SISTEM
  • Sistem de operare:  Windows 7
  • Spatiu pe hard disk: minim 1 GB