Program facturare
Aug 22 2013

Avantajele facturarii prin mijloace electronice

by admin in Blog with 0 Comments

Desi companiile pot folosi in acelasi timp atat facturile tipizate cat si cele emise prin mijloace electronice, cele emise prin mijloace electronice prezinta o serie de avantaje nete fata de cele pe hartie.

 

Time-and-money[1]Facturile emise prin mijloace electronice fac economie de timp si bani

Facturile emise prin mijloace electronice reduc cheltuielile cu deplasarea la client, dar si timpul necesar..

Cu un program de facturare specializat, dupa ce ai emis factura, dai click pe butonul „trimite pe email”, iti este afisata o previzualizare inainte de trimitere (poate vrei sa schimbi adresa destinatarului sau sa-i scrii ceva suplimentar in mesaj), apoi programul trimite automat pe adresa de email a clientului factura in format PDF, urmand ca ambii sa le tipariti, fiecare la sediul sau.

Un program de facturare profesional poate trimite facturi pe email, fara ca tu sa stii absolut nimic despre configurarea unui cont de email. Bineinteles, pentru cei ce doresc setari mai avansate, se poate si acest lucru.

Prin trimiterea pe emailul clientului, se face economie si la carburantul necesar deplasarii la sediul clientului pentru a-i lasa factura (in cazul facturarii pe hartie), cat si de timpul necesar deplasarii.

 

logoProgramul de facturare BillPRO este modern si totodata usor de utilizat pentru incepatori

Lumea evolueaza.

O data cu lumea, evolueaza consumul de produse, servicii si informatie. O data cu consumul, evolueaza modurile de expunere, publicitatea si procesul de vanzare.

Posiblitatea facturarii prin mijloace electronice trebuie sa fie pe lista de prioritati a tuturor firmelor, organizatiilor, companiilor sau institutiilor. Facturile emise prin mijloace electronice simplifica vanzarea, mai ales in cazul comertului electronic unde facturile pot circula liber pe email.

Programul de facturare BillPRO seamana cu o factura fizica, fiind astfel usor de utilizat chiar si de catre cei incepatori in ale calculatoarelor. Este suficient sa stii cum porneste calculatorul si un program si poti emite facturi din secunda 2.

BillPRO vine la pachet cu toate functiile necesare unui program modern:

  • este actualizat permanent in concordanta cu legislatia
  • interfata intuitiva
  • foloseste internetul pentru a prelua cursul valutar si pentru a transmite facturi pe email
  • tine evidente interne
  • este foarte rapid in utilizare

 

Descarca acum si testeaza programul de facturare BillPRO conform cod fiscal 2016!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*